Hoe berichten op een MacBook te verwijderen

Welke Film Te Zien?
 
Gepubliceerd op 17 juli 2022

Gebruikers kunnen eenvoudig berichten en gesprekken verwijderen in de Berichten-app op hun MacBook. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat verwijderde berichten niet kunnen worden teruggehaald.










Apple-gebruikers kunnen eenvoudig verwijderen berichten op hun MacBooks. Sommige gebruikers geven er misschien de voorkeur aan om met vrienden te sms'en op hun computer, omdat typen op een toetsenbord sneller gaat dan op de telefoon. Of in ieder geval zonder al te veel typefouten. Gelukkig kunnen Apple-gebruikers iMessage rechtstreeks vanaf hun computer gebruiken. Alle berichten verschijnen ook op hun telefoon, zodat ze het gesprek ook onderweg kunnen voortzetten.



Gebruikers moeten er rekening mee houden dat ze alleen berichten naar andere Apple-gebruikers kunnen sturen in de Berichten-app op hun computers. Het is echter gemakkelijk te gebruiken. Open het gewoon en aan de linkerkant staan ​​de huidige gesprekken, en zodra een gesprek is gekozen, staat het aan de rechterkant. Selecteer vervolgens een chat om een ​​bericht te verzenden of klik op de knop Nieuw bericht om een ​​nieuw bericht te starten. Voer vanaf daar het telefoonnummer of e-mailadres van een of meer mensen in om de chat te starten. Klik vervolgens op het plusteken.

Gerelateerd: Vijf manieren om de schermruimte van MacBook uit te breiden






Als gebruikers hun berichten willen opruimen, kunnen ze dat eenvoudig doen door naar de Berichten-app op hun computer te gaan Appel MacBook en een gesprek selecteren. Kies vervolgens een of meer berichten of foto's, video's, bestanden, enz., dubbelklik vervolgens en druk op delete. Er verschijnt een venster waarin de gebruiker wordt gevraagd of hij zeker weet dat hij het bericht wil verwijderen. Selecteer 'Verwijderen' om te bevestigen. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat de berichten na verwijdering niet meer kunnen worden opgehaald. Gebruikers kunnen ook een volledig gesprek op hun Mac verwijderen. Zodra het gesprek is gekozen, gaat u naar 'Bestand' en vervolgens naar 'Gesprek verwijderen'. Ook kunnen gesprekken na verwijdering niet meer worden teruggehaald.

Stel in hoe lang een gebruiker berichten wil bewaren

Gebruikers kunnen ook instellen wanneer hun berichten kunnen worden verwijderd, zodat ze dit niet handmatig hoeven te doen. Ga in de Berichten-app naar 'Bericht' en vervolgens naar 'Voorkeuren'. Ga vervolgens onder 'Algemeen' naar de selectie 'Berichten bewaren' en kies tussen 30 dagen, één jaar en eeuwig. Als de gebruiker 30 dagen of één jaar selecteert, worden alle berichten, inclusief bijlagen, na de toegewezen tijd verwijderd.

Er kunnen veel redenen zijn waarom een ​​gebruiker zijn berichten of gesprekken wil verwijderen. Misschien hebben ze het uitgemaakt met een partner en willen ze niet meer naar hun gesprek kijken. Misschien willen ze gewoon ruimte vrijmaken. Berichten die op een MacBook worden verwijderd met iCloud, worden automatisch ook op alle andere apparaten verwijderd. Het kan dus ook elders ruimte vrijmaken. Wat de reden ook is, het is eenvoudig te doen.

Volgende: Emoji, pijlen, sterren en valutasymbolen gebruiken op een Mac of MacBook

Bron: Appel