Hoe Google-foto's en gedeelde albums te gebruiken om vakantievreugde te verspreiden

Welke Film Te Zien?
 

Gedeelde albums in Google Foto's zijn eenvoudig in te stellen en werken op bijna elk apparaat, waardoor een groep vakantiefoto's kan uploaden, leuk vinden en erop reageren.





Google Foto's kan een geweldig hulpmiddel zijn om de kerstsfeer te verspreiden, dankzij de Shared Album-functie die smartphonefoto's gemakkelijker toegankelijk maakt. Wanneer familie en vrienden samenkomen om het te vieren, wordt het moment vaak vastgelegd met een groot aantal foto's. Nu kan het plezier voortleven nadat het feest voorbij is via een online fotogalerij die gemakkelijk te delen is.






Er zijn tal van cloudopslagopties beschikbaar, maar voor de beste ervaring hebben sommige een lidmaatschap nodig, zoals Amazon Prime Photos, of een duur abonnement zoals iCloud. Het is niet zo dat Apple's prijs voor opslag niet concurrerend is, maar eerder dat er geen manier is om de opslag te optimaliseren, zodat deze niet snel vol raakt en gebruikers dwingt om foto's en video's te upgraden of te verwijderen. Google Foto's biedt concurrerende prijzen en heeft de beste oplossingen om de kosten te minimaliseren.



Gerelateerd: Hoe u kunt beperken tot welke iPhone-foto's een app toegang heeft of alles toestaan?

De optie Gedeeld album in Google Foto's biedt een deelbare link waarmee iedereen met de link foto's kan zien die zijn toegevoegd. Degenen met toegang tot de link kunnen ook toestemming krijgen om hun eigen foto's te uploaden, wat de mogelijkheid opent om een ​​groepsalbum te maken dat het evenement vanuit verschillende gezichtspunten laat zien. Van elk album kan een gedeeld album worden gemaakt door simpelweg op de drie verticale stippen rechtsboven te tikken om meer keuzes te zien en vervolgens op te tikken Opties om de tuimelschakelaar voor het delen van links te onthullen. Omschakelen van deze machtigingen Google om een ​​gedeeld album te maken en meer opties te openen. Tikken Mensen uitnodigen biedt de mogelijkheid om te delen via sociale media of met iemand uit de Google-contacten van de gebruiker.






Werk samen en reageer op foto's

Met een gedeeld album kan Google Foto's worden gebruikt als een semi-privé online sociale hub voor een bepaalde groep om samen herinneringen te uploaden en te bekijken. Als de Samenwerken toggle is ingeschakeld, kan iedereen met de link zijn eigen foto's uploaden naar het gedeelde album. Reacties & vind-ik-leuks kan ook worden ingeschakeld, om enige discussie over een foto op gang te brengen. Dit is ook een geweldige manier om iedereen op te nemen die er fysiek niet bij kan zijn.



Kort na het evenement kan het leuk zijn om details toe te voegen die later vergeten kunnen worden. Na verloop van tijd kan het gedeelde album van Google Foto's een plek worden om herinneringen op te halen aan de leuke of dramatische gebeurtenissen uit die tijd. Een van de geweldige dingen van Google Foto's is dat het met bijna elk apparaat werkt. Er zijn apps voor zowel iPhone als Android, en de Google Foto's web-app kan in elke browser worden geopend, waardoor iedereen gemakkelijk kan deelnemen.






Volgende: Waarom Google Foto's nog steeds de beste app voor video-opslag is voor iPhone-gebruikers



Bron: Google